The entrepreneur
sets the standard

We zijn er op de beslissende momenten, en daarvoor, en daarna.

Ondernemen is kansen zien. Creatief denken. Flexibel zijn. Maar het is ook kritisch naar jezelf durven kijken. Zien wat er anders kan. Wat er beter kan. Wij zijn ondernemers. En we werken met ondernemers. Daarom voelen we feilloos aan wat jij van ons nodig hebt en spelen we hierop in.

John Lennon

Taxperience geeft juridisch advies in
begrijpelijke taal

Van het opzetten van een juridische structuur, een emotionele levensgebeurtenis zoals trouwen of overlijden tot de zakelijke vastlegging van fusies of overnames: juridisch advies is onmisbaar als je zaken goed wilt regelen. Taxperience Notary Services helpt jou als ondernemer om alles notarieel op orde te krijgen. Dat doen we in begrijpelijke taal, zodat je precies weet waar we over praten. Zo ben je op de hoogte van alles wat er speelt, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt.

Krijg een advies dat bij je onderneming past. Nu én in de toekomst.

Ondernemingsrecht

Sta je voor de oprichting van een juridische entiteit (zoals een B.V.), een overname, fusie, reorganisatie of bedrijfsovername? Dan weet je dat je veel zaken goed moet regelen. Onze (kandidaat-)notarissen nemen je juridische zorgen uit handen. Daarbij denken we met je mee: we bespreken je ambities en wensen en komen met concrete adviezen en oplossingen.

Estate planning

Als je vermogen hebt opgebouwd, wil je daar vanzelfsprekend zorgvuldig mee omgaan. Bij estate planning komen emoties kijken. Je praat immers over dat wat je achterlaat voor de volgende generaties of goede doelen die je na aan het hart liggen. Ondanks die emoties, is het van groot belang om zorgvuldig te werk te gaan. Zowel op juridisch als op fiscaal gebied. Wij denken met je mee over zaken zoals testamenten, familiestatuten en het opstellen van een schenkingsplan.

Draag je opgebouwde vermogen slim over aan de volgende generatie.

Regel je zaken rondom emotionele gebeurtenissen zorgvuldig 

Familierecht

Van samenwonen en trouwen tot scheiden en overlijden: veranderingen in je leven hebben niet alleen emotionele gevolgen, maar ook juridische en fiscale. Wij begrijpen dat je dit goed wilt regelen. Daarom staan we voor je klaar op elk moment in je leven. De (kandidaat-)notarissen van Taxperience regelen het opstellen van documenten zoals samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, (levens-)testamenten, verdelingen en verklaringen van erfrecht.  

Commercieel vastgoed

De vastgoedwereld is complex. Daar weten onze specialisten alles van. We weten daarom precies welke vragen bij je spelen. Die beantwoorden we graag. Natuurlijk kun je tijdens de hele periode van een transactie rekenen op onze kennis. We zijn betrokken vanaf de beginfase tot de uiteindelijke afronding. En bij elke stap houden we een optimaal resultaat voor jou in het oog. Je kunt bij ons terecht voor complexe vastgoedtransacties, projectontwikkeling, splitsingen in appartementsrechten en de herfinanciering van vastgoedportefeuilles.

 

Taxperience staat je graag bij in de complexe vastgoedwereld.

Samen gaan we voor het beste antwoord op elk vraagstuk 

Taxperience doet het samen

In de aanpak van Taxperience staat samenwerking centraal. Dat betekent aan de ene kant dat we beslissingen altijd in overleg nemen. We denken met je mee, luisteren naar jouw wensen en doen er alles aan om jou het beste resultaat te geven. Aan de andere kant betekent samenwerking ook dat we de expertises van verschillende specialisten bundelen. Lopen we tijdens een juridische kwestie tegen fiscale regels aan, dan betrekken we onze collega’s om hun advies in te winnen. Daarmee ben je verzekerd van de beste oplossing voor elke vraag.

Ontmoet het team van Notary Services

Don't act
standard

Set the standard

The not so standard Tax Organisation

Wil je weten wat Taxperience voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Onze services