The innovator
sets the standard

Tax to the future with Keeyns

Digitaliseer processen
voor maximale controle en transparantie

In een veranderende wereld zijn cijfers een goed houvast. Daarom gebruiken we ze graag. Maar om je echt te helpen, houden we ons bezig met meer dan alleen cijfers. Wij doen dingen anders. Verleggen onze grenzen. Vechten tegen de status quo. We blijven groeien, zodat jij mee kunt groeien.

Einstein

Tax Technology

Fiscale transparantie. Daar streef je naar als ondernemer. Maar hoe groter je bedrijf is, hoe ingewikkelder om alle processen helder in kaart te brengen. Vooral als je ook internationaal werkt. Hoe makkelijk zou het zijn om al deze processen te digitaliseren? Meer grip. Meer controle. Maximale transparantie. Minder advieskosten. Het kan met Keeyns.

Inzicht in taxprocessen

Keeyns is het leidende digitale tax technology platform. In het kort geeft Keeyns grip op taxprocessen en -controle. Daardoor krijg je inzicht in alle processen die spelen binnen je bedrijf. Wie de verantwoordelijke ook is, over welk land het ook gaat en welk type belasting het ook betreft. Eén tool waarin je alles vastlegt. Voor je eigen medewerkers. Voor je stakeholders en investeerders.

"Een overzichtelijke workflow maakt meteen duidelijk wie ‘ownership’ heeft."

Keeyns geeft grip op alle taxprocessen in je organisatie

In de workflow van het systeem staan alle
processen vastgelegd

Alles in één tool

Centraal in Keeyns staan de workflows. Hierin zijn alle processen vastgelegd. Aan elke workflow koppel je verantwoordelijken en medewerkers die toegang mogen hebben. Dit kunnen professionals zijn die binnen of buiten je bedrijf werkzaam zijn. Zij ontvangen automatisch notificaties als ze iets moeten aanleveren dan wel een actie moeten opvolgen. Ook stuurt het systeem een reminder als de deadline nadert of verstreken is. De (eind)verantwoordelijke kan altijd zien wie waarmee bezig is en welke documenten bij de workflow horen.

Inzicht in taxprocessen

Met Keeyns krijg je controle over alles wat met je belasting te maken heeft. Je werkt efficiënt, biedt maximale transparantie en hebt grip op alle processen in de organisatie. Meer weten over het Tax Technology Portaal? Ga naar www.keeyns.com voor meer informatie. Tax to the future with Keeyns!

"Een overzichtelijke workflow maakt meteen duidelijk wie ‘ownership’ heeft."

Keeyns legt automatisch een audit trail vast

Uw globale fiscale situatie beheren was nog nooit zo eenvoudig.

Ga naar Keeyns.com

Uw globale fiscale situatie beheren was nog nooit zo eenvoudig.

Ga naar Keeyns.com

Don't act
standard

Set the standard

The not so standard Tax technology

Wil je weten wat onze Tax Technology voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Onze services