The critical friend
sets the standard

The not so standard Tax technology

Breng je onderneming naar een hoger niveau

Bedrijven laten vaak onbewust geld liggen waar ze wel recht op hebben. Of ze betalen te veel belasting. Dat is zonde. Want zo blijft er geld liggen. Geld dat je ook kunt investeren in het verbeteren van je bedrijf. Met de Tax Scan krijg je inzicht in je fiscale aandachtspunten én kom je erachter welke vergoedingen en regelingen je tot je beschikking hebt. Zo breng je je onderneming naar the next level.

Hoe werkt de Tax Scan?

Bij een Tax Scan controleren onze specialisten jouw belastingdossier. Daarbij kijken we naar de volgende belastingen:

  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Dividendbelasting
  • Loonheffingen
  • Inkomstenbelasting

Je kunt ons ook inschakelen om een specifiek belastingprobleem te onderzoeken. We brengen risico’s in kaart en geven advies over wat er beter kan. Daarnaast is een Tax Scan geschikt als second opinion. Zo nemen we twijfel weg over een eerder advies of helpen we je bij het nemen van een belangrijke beslissing.

Met de Tax Scan krijg je inzicht in en advies over je belasting

Met de Tax Scan weet je hoe je onderneming er fiscaal voor staat

Fiscale toetsing

De regels rondom belastingen veranderen continu. Om zeker te weten dat je geen fiscale risico’s loopt, is het goed om je situatie regelmatig te toetsen. De Tax Scan is hiervoor een handig hulpmiddel. Jij levert je gegevens aan, onze experts bekijken wat er beter kan. Aan de hand van de resultaten ontvang je een advies over hoe je fiscaal een optimale situatie kunt bereiken.

Bedrijfsovername

Een moment waarop het extra belangrijk is om alles te weten over je fiscale situatie, is bij een bedrijfsovername. Wanneer je een bedrijf overneemt, wil je immers weten welke potentiële fiscale risico’s er zijn en waar je je aandacht op moet richten bij het integreren van het nieuwe bedrijf in je bestaande organisatie. Ben jij degene die verkoopt? Dan kan inzicht in de fiscale situatie de verkoopprijs optimaliseren.

Bij een bedrijfsovername brengt de Tax Scan potentiële risico’s in beeld

Vraag de Tax Scan aan

Via onderstaand formulier vraag je direct een offerte aan voor jouw Tax Scan.

Liever eerst bespreken waarom een Tax Scan zinvol is voor jou? Neem contact op met één van onze professionals om vrijblijvend kennis te maken en te bepalen hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Don't act
standard
Set the standard

The not so standard Tax technology

Vraag jouw Tax Scan offerte aan

Onze services