Welkom op ons nieuwsblog

Taxperience benoemt Josine Vos & Maarten van den Beucken tot Tax partner

Taxperience benoemt Josine Vos & Maarten van den Beucken tot Tax partner

Taxperience benoemt twee nieuwe partners

Met trots stellen wij de nieuwe Tax partners van Taxperience voor. Per 1 januari 2022 zijn Josine Vos en Maarten van den Beucken toegetreden tot de partnergroep van Taxperience. Beiden leiders in hun vakgebied die zich inzetten om onze cliënten blijvend op hoog niveau van dienst te kunnen zijn.

Diederik Hauser, partner bij Taxperience reageert enthousiast: “Ik ben verheugd om onze twee nieuwe Tax Partners te mogen feliciteren met hun prestatie. Taxperience laat als organisatie middels deze benoemingen weer zien dat we bedreven zijn in autonome groei waarmee we onze eigen mensen nieuwe kansen in hun carrière kunnen bieden. Daarnaast zijn deze benoemingen perfect in lijn met onze ambitie om binnen het volledige fiscale spectrum top kwaliteit ‘not so standard’ advisering te bieden – zeker ook in de internationale setting.”

Josine Vos

Josine is haar carrière gestart bij Deloitte waar zij acht jaar lang in de nationale- en internationale adviespraktijk werkzaam is geweest, waarvan de laatste drie jaar in het Transfer Pricing team. Per december 2014 is Josine in dienst getreden bij Taxperience als eerste Transfer Pricing specialist. In de afgelopen zeven jaar heeft Josine een duurzame Transfer Pricing praktijk opgebouwd met een sterk team en zich zo ontwikkeld tot partner. “De transfer pricing praktijk van Taxperience is sterk gegroeid en deze benoeming laat zien dat we hier hard op in blijven zetten als één van de speerpunten binnen onze praktijk”, vervolgt Diederik Hauser.

Maarten van den Beucken

Na circa zes jaar werkzaam te zijn geweest op de internationale belastingadviespraktijk van PwC heeft Maarten zich per augustus 2015 aangesloten bij Taxperience. Dankzij de diversiteit van zijn klantportfolio, de Taxperience mentaliteit en manier van werken en zijn focus en ervaring heeft Maarten zich kunnen evolueren tot een “deep generalist” op het gebied van internationale belastingen. “Maarten is het vaktechnische geweten van Taxperience en deze formele verankering borgt hierdoor de kwaliteit en pro activiteit. Maarten zal hier expliciet verantwoordelijk voor zijn, waardoor onze (toekomstige) cliënten kunnen blijven rekenen op een mee- en vooruitdenkende ‘not so standard’ adviseur”, aldus Diederik Hauser.

Klaar voor verdere uitbreiding en specialisering

Taxperience sluit 2021 af met een gevoel van trots op de organisatie die ondanks Corona een mooie groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt. De organisatie is volledig up to speed om in 2022 haar (nieuwe) cliënten weer van gedegen advisering te voorzien en is klaar voor verdere uitbreiding en verdere specialisering om zijn cliënten blijvend op hoog niveau van dienst te kunnen zijn.