Welkom op ons nieuwsblog

Taxperience Notary Services breidt uit met tweede notaris

Banners 1200x62824

Na een succesvol eerste jaar breidt Taxperience Notary Services uit. Per 1 februari 2023 zal Remco Wagemakers naast Theo de Bie toetreden als tweede notaris. Remco is sinds 2009 als notaris verbonden aan Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen. In verband met de pensionering van zijn compagnon Ed Bijnsdorp heeft Remco al diens lopende zaken, akten en dossiers overgenomen. Remco ziet echter, net als Theo, de meerwaarde van een samenwerking en na uitvoerige gesprekken sluit hij zich bij Taxperience Notary Services aan.

Theo geeft aan: “Ik ben verheugd om Remco te mogen verwelkomen. Toen we ruim een jaar geleden met Taxperience Notary Services startten, was er al de ambitie om zo snel als mogelijk een tweede notaris toe te voegen, om zodoende een nog betere basis voor de toekomst, continuïteit en kwaliteit van het notariaat te realiseren. Met Remco zijn we daar dus snel in geslaagd. Ik kijk uit naar de samenwerking.” Remco vult aan: “Om de belangen van mijn cliënten goed te kunnen blijven behartigen, heb ik nadrukkelijk naar samenwerking gezocht. Het biedt de mogelijkheid te sparren met kantoor- genoten en garandeert continuïteit. Daarnaast biedt het directe contact met fiscalisten veel voordelen. Tijdens de gesprekken met Theo bleek al snel dat we dezelfde visie op de notarispraktijk hebben. Een mooie start van het nieuwe jaar dus.”

Remco Wagemakers houdt vanaf 1 februari 2023 kantoor bij Taxperience Notary Services op Pettelaarpark 20 te ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.taxperience.nl