Welkom op ons nieuwsblog

Toetreding Juan Telting als partners bij Taxperience

Banners 1200x62854

Juan Telting toegetreden als partner bij Taxperience

Taxperience heeft de bijzonder ervaren fiscalist Juan Telting als partner verwelkomd. Na een succesvolle loopbaan bij PwC heeft de ondernemende Telting STP Tax Lawyers mede opgericht. Echter was hij na 11 jaar daar toe aan iets nieuws. Taxperience, met ruim 50 medewerkers en kantoren in ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Amsterdam en Moskou, kwam op Telting zijn pad en vanaf heden zal hij met zijn expertise de Amsterdamse vestiging verder uit gaan bouwen.

Juan Telting zegt zich direct herkend te hebben in de ambitieuze, progressieve manier van werken en in de voor Taxperience kenmerkende manier van omgaan met collega’s en klanten. Taxperience typeert zich door de ‘niet zo standaard’ fiscale dienstverlener te zijn. Telting daarover: “Dat is inderdaad niet zo standaard, maar zelf ben ik ook altijd zo te werk gegaan. Ik zag mijn werk ook altijd breder dan louter dat wat van je wordt verwacht als fiscalist of jurist. Die extra stap voor de klant die zet ik, die zet Taxperience, om zo in alle gevallen klanten te verbinden met de mensen die hen weer verder kunnen helpen.”

De Amsterdamse vestiging bedient logischerwijs klanten in en rond Amsterdam, maar is hoofdzakelijk in het leven geroepen om internationale klanten te ondersteunen met de fiscale uitdagingen in Nederland. Diederik Hauser, ook Taxperience partner daarover: “Amsterdam is voor internationale klanten de meest aansprekende locatie en voor Taxperience een prettige locatie om klanten te ontvangen en te bedienen. Taxperience richt zich hierbij op organisaties die daadwerkelijk activiteiten ontplooien in Nederland. Bij hen staat de behoefte aan de combinatie van kwaliteit, snelheid en service voorop en het is deze combinatie waarmee wij ons onderscheiden van andere partijen.”

Gevraagd naar de Amsterdamse ambities zegt Telting: “Over een jaar of 5 zijn we hier uitgegroeid naar een team van 10 à 15 mensen. Een mooie mix van ervaren mensen en jong talent. Het streven is hier alle disciplines straks in huis te hebben.”