Welkom op ons nieuwsblog

Twee nieuwe partners Taxperience

Banners 1200x62856

Taxperience benoemt 2 nieuwe partners

2019 was een goed jaar. 2020 wordt een goed jaar. Wij hebben namelijk twee nieuwe partners mogen benoemen. Per 1 januari 2020 zijn Maurice Schouten en Martijn Verdonk toegetreden tot de partnergroep van Taxperience. Deze benoeming past perfect in de strategie voor de toekomst van Taxperience. Zo komt die stip op de horizon écht steeds dichterbij.

Taxperience is een internationaal belasting-advieskantoor. Een ‘Niet Zo Standaard’ internationaal belastingadvieskantoor. Een wereld die continu verandert vraagt namelijk niet om gebaande paden, maar om creativiteit en intuïtie. Onze professionals zetten altijd een stap extra voor hun klanten en zijn ondernemend en innovatief. Met een frisse blik kijken ze naar het vraagstuk dat er ligt en met hun jarenlange ervaring kennen zij de knelpunten. Het dienstenpakket van Taxperience omvat alles wat te maken heeft met fiscaal, juridisch, interim en corporate finance. Wij ontzorgen ondernemers op dit vlak, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten.

 “De benoeming van beide heren geeft weer een impuls aan de groei en ambities van ons kantoor en helpt ons wederom om ons eigenzinnige, ‘Niet Zo Standaard’ visitekaartje te verspreiden”, aldus Ramon van Aarle, partner en mede-oprichter van Taxperience. “Maurice en Martijn, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe stap in jullie carrière.”

Maurice Schouten heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van internationale btw en heeft zich ontwikkeld tot een autoriteit in Europese btw. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van  fusies en overnames. Daarnaast is hij gespecialiseerd in supply chain (her-)structurering. Voordat hij in 2018 bij Taxperience kwam, was Maurice belastingadviseur bij Baker McKenzie. Zijn carrière startte hij in 2004 bij Deloitte.

Martijn Verdonk is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heeft inmiddels 15 jaar ervaring als belastingadviseur. Zijn focus ligt vooral bij de directe belastingen, aankoop- en verkooptrajecten (due diligence), herstructureringstrajecten en het begeleiden van boekenonderzoeken met vertegenwoordigers van de Nederlandse Belastingdienst. Met name uit het bedenken en implementeren van een meer efficiënte en simpelere juridische vennootschappelijke structuur, zonder negatieve fiscale gevolgen, haalt hij veel voldoening.